Прийдешньої неділі в Україні відзначатимуть День усиновлення. У Рівному лише цьогоріч визнали за рідну вже 21 дитину. Закон "Про таємницю усиновлення" не дозволяє нам розповісти про тих людей, які подарували покинутим дітям родинне гніздо. Але ми покажемо тих, хто зробив не менш шляхетну справу. Наш наступний сюжет про родину, де під опікою перебувають більше 10-ти діток.

У родині Галини Карапузь 10 діток - від двох до семи років. Живуть вони у селі Дядьковичі.Пані Галина планує іще забрати в сім'ю сестричку своєї найстаршої вихованиці Маші - Надійку, та братика наймолодшої Софійки - Олега. труднощів не боїться, адже виховує двох дітлахів із особливими потребами. Ними вона пишається чи не найбільше.

Іще одна особлива родина живе у Рівному. Яків та Орися Примаки виховують 15 дітей. Троє рідних та дванадцятеро прийомних. Попри складність такої долі вони знайшли секрет відновлення покаліченої дитячої душі.

За словами начальника Служби у справах дітей, Андрія Міщені - на справжню, власну сім'ю нині чекає ще 15 діток.

Окрім допомоги зі всиновленням діти потребують ще й допомоги у працевлаштуванні та вступі до навчальних закладів. Тому соціальні працівники звертаються за допомогою до підприємців міста, які можуть здійснити дитячі мрії.