Шостий сезон Fashion Time вже знову готовий дивувати рівнян та демонструвати нові віяння моди. Дизайнери та стилісти об'єднані спільною ідеєю, зробити моду - індивідуальною та доступнішою. В останній день вересня запрошують усіх на модну подію - організатори, дизайнери та моделі.

Тридцятого вересня модники та модниці Рівного мають змогу поринути у прекрасний світ новинок, відвідавши шостий сезон Fashion Time. Цього разу на подіум вийдуть лише тридцять моделей. Вони покажуть свіжі доробки від місцевих дизайнерів та світових брендів. Організатор Оксана Ігас радіє, адже завжди до цієї події підходять креативно. Тому усіх секретів не розкриває.

Закриватимуть шостий сезон дві колекції місцевих дизайнерів. Фелікс Родіонов вже показує моделі з нової колекції. Каже, цього разу використав індивідуальний підхід до клієнтів. Натомість, дизайнерка Зіна Троянчук нову колекцію приховує за лаштунками, її секрети розкриває усно.

До творчої роботи запросили і професійну модель Оксану Сладковську. Дівчина зізнається, була перерва у кар'єрі шість років, шанс вийти на подіум вирішила не втрачати.

Організатори впевнені - ця світська подія дає можливість розкритися усім творчим рівнянам, поспілкуватися та зробити своє життя яскравішим.