Організатори рівнянам та гостям міста подарували справжнє автомобільне свято. Виставку тюнінгованих та ретро-автівок, мото-шоу та ще багато цікавинок можна було побачити у Рівненському аеропорту.

Із виставки тюнінгованих та відреставрованих ретро-автівок розпочалися змагання. Їх власники теж боролися, але не на гоночній трасі. Автомобіль із найкращим інтер’єром та екстер’єром мусили обрати глядачі. Вибирати було з чого. Зустрічалися майже раритетні екземпляри.

Для того, щоб виставити автомобіль на гоночну трасу, над ним спочатку повинні "почаклувати" десятки механіків. Таємницями технічних вдосконалень поділився один із учасників гонки.

Позмагатися за Кубок Рівного з драгрейсингу з’їхалися спортсмени із Львова, Луцька, Тернополя, Здолбунова, Нетішина та Рівного – всього 22 учасники. Боролися за перемогу автомобілісти у чотирьох категоріях, залежно від об’єму двигуна автівки – перша, друга, третя та анлім. Одним із найактивніших учасників змагань став львівянин Олександр Сєрьогін на "дев'ятці". Він виборов перемогу у двох класах. Переможцем у найпрестижнішій категорії анлім, став Володимир Момонт, який на BMW 328 турбо також представляв місто Лева.

Після того, як всі учасники гонок випробували свої сили на трасі, організатори підбили підсумки та нагородили найкращих.

Це була остання гонка цього сезону у Рівному. Тож автомобілісти пішли на заслужений відпочинок, аж до до весни.