Автомобіль марки ИЖ-21251 працівники державтоінспекції знайшли у дворі одного з господарств у селі Селець, наступного дня. Розбите лобове скло, численні вм’ятини – свідчили про причетність до аварії.

Напередодні ввечері, поблизу села Лютинськ, водій «Москвича» збив 15-ти річну велосипедистку і з місця пригоди зник.

Водієм автомобіля, є 25-річний Дмитро, житель Сарненського району. Пояснює, здійснив наїзд на велосипедистку, бо відволікся від керування автомобілем.

Чоловік свою вину визнає. Мовляв, перелякався і з місця пригоди зник. Не заперечує й той факт, що перед тим як сісти за кермо, вживав алкогольні напої.

Велосипедистка Ольга є ученицею 9-го класу Лютинської ЗОШ. Внаслідок аварії дівчина отримала тяжкі травми. Нині за її життя борються медики Дубровицької ЦРЛ.

На жаль, медична допомога не знадобиться вже 13-річному Віктору з села Головин, Костопільського району. Того ж самого дня 37-річний Олег, житель Костополя автомобілем «VOLKSWAGEN Т4» наїхав на двох велосипедистів. Як наслідок, хлопчина загинув на місці пригоди, його батько перебуває з різноманітними травмами у Костопільській ЦРЛ. Водій з місця пригоди зник.

Автомобіль «VOLKSWAGEN Т4» з характерними технічними пошкодженнями, який підозрюється у скоєнні наїзду на двох велосипедистів, правоохоронці розшукали в лісі. За попередньою інформацією, водій намагався об’їхати асфальтну дорогу та загруз в болоті.

Пасажир і водій іномарки зізнались, що напередодні аварії вживали алкогольні напої.

Наразі водії затримані, автомобілі поміщені на спецмайданчик Костопільського та Дубровицького райвідділів міліції.