Мовляв, підприємство не на совість працює, та ще й тарифи підвищило. Натомість, у "Санкомі" запевняють, виконують все згідно з укладеними договорами. А непорозуміння часто-густо стаються з вини самих рівнян.

Голови об'єднань співвласників багатоквартирних будинків нарікають на роботу "Санком-Рівне " - одні скаржаться на високі тарифи, інші на недотримання в підприємстві графіків вивозу сміття.

До того ж, кажуть, мешканці приватних секторів зносять непотріб до сміттєвих баків поблизу багатоповерхівок. Через це в подвір'ях постійний безлад. А ще, бідкаються в ОСББ, сміттєзбиральне підприємство нараховує зайві кубометри сміття.

Натомість в "Санком-Рівне " запевняють - всі нарахування здійснюють згідно з рішенням виконкому.

Що ж стосується графіків вивозу сміття, додає Сергій Пилипака, то в договорі рівняни можуть вказати точний час, коли підприємство має забирати непотріб. Усі зауваження об'єднання співвласників у Санкомі обіцяють взяти до уваги. Для цього й зібрала представників підприємства та голів ОСББ за круглим столом громадська мережа "Опора".

В "Опорі" і надалі планують проводити подібні зустрічі ОСББ і з іншими підприємствами Рівного. На черзі - "Рівне газ", а вже ближче до опалювального сезону голови об'єднань співвласників хочуть зустрітися з тепловиками.