VІ Міжнародний турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті тренера, майстра спорту Володимира Кайди відбувся цими вихідними у Здолбунові. Участь у змаганнях взяли майже дві сотні юних спортсменів із 12 областей України, статус "міжнародного" на турнірі підтвердили борці з Білорусі. А перемогли дружба і любов до спорту.

Кожного року турнір з вільної боротьби пам'яті Володимира Кайди збирає майже двісті учасників зі всіх куточків України та є одним з найпрестижніших змагань з боротьби в нашій державі. Головним суддею цьогорічних змагань став майстер спорту міжнародного класу Михайло Кушнір. Він - бронзовий призер чемпіонатів світу та Європи з вільної боротьби. Колишній спортсмен переконаний, такі турніри потрібні, щоб виховати в Україні більше чемпіонів.

Учасники змагань демонструють високий рівень підготовки. Адже більшість з них вже боролися на чемпіонаті України.

Цьогорічним учасникам від восьми до тринадцяти років. Організатори переконані - такі турніри допомагають виховати в дітях наполегливість та дисциплінованість.

Наступного року організатори обіцяють провести турнір з більшим розмахом. Обіцяють залучити спортсменів не лише з України та Білорусі.