Мрії здійснюються. Сьогодні у цьому переконалася 15-річна рівнянка Настя. Вона має проблеми зі здоров'ям та обмежена у своїх можливостях. Із самої Німеччини їй у подарунок привезли спеціальний велосипед, на якому тепер їздитиме ця молода дівчинка.

Насті лише 15. Вона вчиться у 9 класі та дуже давно мріяла про ось такий велосипед. Придбати його майже неможливо. Такі екземпляри, щоправда гіршої якості, є у соціальних центрах, де дітки, їздять по черзі. А от у Рівному ні Настя, ні її мама Олена емоцій та слів вдячності стримати не можуть.

22-річна студентка Штефані дізналась про історію Насті від знайомих. Раніше вона допомагала діткам із Комбоджі, але останнім часом все частіше відвідує Україну. Каже - якщо ми маємо можливість допомогти, ми повинні це зробити.

І хоча цей велосипед не новий, Настя каже, що їздити на ньому не важко. Із Німеччини його доставляли дуже довго, через митні непорозуміння. У громадській організації "Німецький дім" кажуть, якби не бюрократичні моменти - допомагали б німецькі благодійники набагато частіше.