Нову ідею міської влади - Сімейне дефіле у вишиванках - підтримало чимало рівнян у День Незалежності. Люди об'єднувались і цілими родинами та колективами виходили на подіум, демонструючи український дух в національному вбранні.

Сімейне дефіле у вишиванках на майдані Незалежності відкривають наймолодші красуні - моделі. Вони впевнено демонструють вишиванки та щирі посмішки. За ними господар міста - Володимир Хомко під руку з рівнянкою Оленою. Організатори акції на підтримку рівнян очікували, однак не знали, що майже тисяча рівненських сімей мріє вийти на подіум.

Молода рівненська сім'я Куляниці сьогодні у повному складі на подіумі. У руках батьків - тримісячна двійня - синок та донька. Батько пишається не лише малюками, а й талановитою дружиною, яка власноруч вишивала одяг.

Власними силами до свята готувалися батьки та вихованці дитсадка номер 50. Участь в дефіле вирішили не пропускати. Кажуть, і діткам, і батькам на згадку буде.

Усі охочі пройтися подіумом, цього святкового дня здійснили свою мрію. А за два тижні організатори обіцяють усім у подарунок світлини з їх участю. Шанувальник вишиванок Віктор Матчук на подіум не піднімався, однак пішов привітатися з улюбленою майстринею, яка створила чимало сорочок для його колекції.

Рівняни впевнені - вишиванкове дефіле об'єднало усіх мешканців міста. Сподіваються - нові акції будуть не менш цікавими та яскравими.