Спершу автомобіль “MERCEDES-BENZ SPRINTER 413” вартові доріг помітили у Рівному. Бо водій, перетинаючи перехрестя, грубо порушив правила.

Водій летів на швидкості понад 150 кілометрів за годину, перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора. По радіозв’язку інспектори запросили допомогу, щоб таки затримали небезпечного водія. Він тим часом встиг залишити місто і прямував у сторону Луцька.

Затриманим виявився 17-річний Микола, житель Рівне нського району. Юнак пояснив, що викрав авто в селі Зоря від будинку власника. Зробив це, щоб самоствердитись та весело провести час із дівчиною. При цьому він був добряче “підігрітий” алкоголем.

На порушника склали одразу чотири адмінпротоколи: за проїзд перехрестя на червоний сигнал світлофора, не зупинку працівникам ДАІ, керування транспортом в стані алкогольного сп'яніння та керування без документів. Протоколи вже передали до суду, а от слідчі, які задокументували незаконне заволодіння транспортним засобом, вирішують чи порушувати проти юного викрадача кримінальну справу.