У приміщенні "Інваспорту" зібрались не лише місцеві спортсмени, а й силачі з Нетішина та Луцька. Про переможців і переможених - Павло Шамшин.

52 найсильніших пауерліфтери Рівне нщини, Нетішина та Луцька зібрались цими вихідними у Рівному. Сюди вони приїхали, щоб визначити переможця відкритого чемпіонату області. Абсолютним переможцем став сарненчанин Євген Москвічов, який у ваговій категорії до 110 кг встановив новий рекорд області у становій тязі – 310 кг.

Два рекорди, один з яких тримався з 1994 року, побив спортсмен з Кузнецовська Віталій Паливода. У присіданні у ваговій категорій до 90 кілограмів він встановив нову планку. Тепер це 266 кілограмів. Встановив новий рекорд він і у становій тязі, піднявши 310 кілограмів. Тепер - саме час готуватись до всеукраїнських змагань.

Рівнянин Євген Герасимов поки хоч і не чемпіон, але результати показує пристойні. Він уже два роки у пауерліфтінгу і займається цим спортом професійно. Хлопець майже щодня тренується і дотримується спеціальної дієти.

Не залишились без призів і гості змагань. Абсолютну перемогу у жимі лежачи здобули пауерліфтери з Луцька. Організатори тим часом сподіваються до наступних обласних змагань розширити географію учасників і запросити до Рівного ще більше спортсменів.