Як результат постачатимуть свою продукцію у дитячі садочки та школи. Це стало можливо завдяки створенню проекта «Волинський екологічний продукт». Його мета - пошук ринків збуту та реалізація фермерської продукції без посередників.

Олег Поліщук - фермер з багаторічним стажем. Займається тваринництвом та овочівництвом. Тримає більше ста корів, овець та свиней. А на трьохстах гектарах землі вирощує весь суповий набір. В останні роки почав садити ще й соняшники і робити власну олію.

Через брак коштів у господарстві найманих працівників майже немає. Батьку все допомагають діти. Їх у сім'ї 14. Одні працюють по господарству, інші на городі, найменші випасають худобу.

Багатодітна мати Роза Поліщук всім дітям роздає обов'язки. Не працювати дозволяє тільки найменшим - двох та чотирьох років.

Важка селянська праця дає результат. Щороку родина має хороший урожай овочів, чимало молока та м'яса. Проблема - нікуди продукцію дівати. Дорога у супермаркети закрита. На ринках доводиться продавати екологічно чистий товар перекупникам за безцінь. Відтак, праця на землі стає не прибутковою.

Збувати продукцію - це не єдина мета менеджерів, які працюватимуть у проекті "Волинський екологічний продукт". Вони усунуть посередників та сприятимуть переробці товарів.

До проекту "Волинський екологічний продукт" вже долучилось майже 20 фермерів з Рівне нщини. Олег Поліщук один з них. Сподівається, що тепер його продукція не продаватиметься за безцінь, або ще гірше, не гнитиме у сховищах за відсутності покупців.