5 серпня на червоноградському стадіоні Гірник імені Ігоря Марко відбувся Кубок Автомобільного Клубу МІР серед пар. У змаганнях взяли участь пари з Рівного, Червоногруда та Вознесенська.

Кожне з міст представляли по дві пари, а фаворитами кубку мала бути пара Шахтар-1 Кобрин Тейгел, та пара МІР-1 Цуканов Полюхович. Долею жереба саме ці спортсмени відкривали змагання і зустрілися вже у першому заїзді. Але принципове протистояння відбулося не у повному складі, адже через проблеми з технікою до заїзду не виїхав Кирило Цуканов.

Без свого партнера з пари Ярослав Полюхович не зміг щось протиставити червоноградцям. В подальшому рівняни не програли жодного заїзду, але надолужити втрачене на початку гонки вже не змогли і посіли підсумкове друге місце.

Третє місце також залишилося за рівнянами, які представляли команду Восход Вознесенськ. Пара Віталій Лисак Сергій Юзепчук зуміла набрати 15 очок, 12 з яких на рахунку Віталія, який запам’ятався своєю безкомпромісністю та жагою до перемоги.

А перемогу здобули червоноградці Андрій Кобрин та Володимир Тейгел, які всі свої заїзди розіграли на свою користь. Андрій вчергове продемонстрував відмінну спортивну форму, завершивши змагання з комплектом очок.

Наступні змагання клуб МІР проведе в неділю 12 серпня на рівненському мототреці. І це знову буде турнір серед пар.