Після року перерви відновила своє існування команда «Рівненські монархи». Рівняти тепер матимуть можливість вживу побачити справжній спорт, і не спрощену його версію, як це було раніше. Місцева команда провела відкрите тренування перед товариським поєдинком із «Львівськими левами».

Команда «Рівне нські монархи» створена у 2005 році, але перший серйозний крок в діяльності клубу був зроблений лише через 5 років. У 2010 році гравці взяли участь у флаг-лізі, де зайняли п’яте місце із шести команд. Потім команда пішла на вимушений відпочинок, який був пов'язаний із фінансовими труднощами. У цьому році тренування відновлено, та продовжено набір гравців. Зараз у команді їх 22. "Монархи" цьогоріч знайшли і постійне місце для тренувань на Рівне нському "Мототреці". Не зважаючи на труднощі в минулому, команда має великі плани на майбутнє.

Разом із рівненськими гравцями тренуються і хлопці із Луцька. Хоч в них є своя команда, але через недостачу спорядження та досвіду, вони вже два тижні відвідують Рівне .

В найближчу суботу "Рівне нський монархи" оновленим складом зіграють товариський поєдинок із "Львівськими левами" на стадіоні "Мототрек". Після чого продовжать підготовку до нового сезону. який почнеться вже в березні.