Цього разу до рівненських колег приєдналися ще й вогнеборці із Волині, Тернополя та Житомира щоб поділитися одне з одним своїми вміннями та досвідом в порятунку людських життів та майна.

Обласні змагання з пожежно-прикладного спорту проводяться вже не в перше. Під час турніру відбирають найсильніших спортсменів для збірної команди Рівне нської області, яка захищатиме честь регіону на всеукраїнському чемпіонаті.

Учасники змагаються у чотирьох вправах – подолання стометрової смуги з перешкодами, пожежна естафета, підйом по штурмовій драбині та бойове розгортання. Цьогоріч організатори запросили три обласні збірні із Луцька, Житомира та Тернополя. З трьох команд, Волинська найсильніша та показує найвищі результати. Але не зважаючи на це, основною ціллю їхнього приїзду є обмін досвідом із колегами.

Серед рівненських спортсменів, після оголошення перших результатів вже з'явилися фаворити, які претендуватимуть на місця в обласній збірній.

Після обласних змагань, через два тижні рівненські спортсмени поїдуть на чемпіонат України, де спробують вибороти перемогу для своєї команди.