Мешканцям вулиці Тернопільської у Рівному надали водовоза, а на Басовому Куті розмірковують про будівництво каналізації, на котру грошей в місті поки немає. Виконувач обов'язків начальника міського уравління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк в ексклюзивному інтерв'ю Першому місцевому розповів про найсвіжіші проблеми рівнян у підвідомчій йому галузі та про перспективи їх вирішення.

Воду на вулицю Тернопільську нині підвозять спецтранспортом. Нагадаємо, там кілька днів поспіль проривало трубу. Роботами повністю займаються працівники Рівне облводоканалу.

По Басовому Куту ситуація складніша. Люди просять зробити там каналізацію. Володимир Лапюк каже, побудувати її в цьому мікрорайоні можливо, але все впирається в кошти.

Також Володимир Лапюк повідомив, що зараз у Рівному будуються каналізаційні мережі на десяти вулицях. Крім цього, за словами виконувача обов'язків начальника міського управління житлово-комунального господарства працівники його структури за два дні зібрали одну тонну мертвої риби з річки Устя.

Про причини мору риби в Усті поки невідомо. Зараз тривають лабораторні дослідження.