Розслідування дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинуло двоє велосипедистів із Корця, контролюватиме прокуратура Житомирської області. Автопригода зі смертельним наслідком сталася за участі автомобіля міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України ще 12-го липня.

Тоді міністр Анатолій Близнюк перебував на Рівне нщині з робочою поїздкою. Повертаючись до столиці, біля Корця “Тойота Камрі”, в якій перебували директор одного із департаментів і помічник міністра ЖКГ, не розминулася із двома велосипедистами.

Водій та пасажири “Тойоти” потрапили у реанімацію.

Нині в травматологічному відділенні Рівне нської обласної лікарні перебуває тільки один з потерпілих, його вже прооперували. Тим часом Житомирські правоохоронці розслідують кримінальну справу, порушену за фактом ДТП. Автомобіль зараз на арештмайданчику. У те, що водій іномарки намагався уникнути зіткнення із велосипедистами, рідні загиблих не вірять. Житомирські слідчі призначили низку експертиз, опитали свідків. обласна прокуратура взяла розслідування ДТП під свій контроль. Офіційно - водій “Тойоти” збив двох велосипедистів, бо не вибрав безпечної швидкості руху на дорозі.