Березне на один день стало футбольним центром Рівненщини. Фінал кубка області приймав місцевий стадіон. Володар минулорічного трофею, клуб "Маяк" та рівненська команда "Славія", для якої цей матч був більш ніж принциповим, зустрілись у вирішальному протистоянні. Рівні сили команд до самого кінця поєдинку не дозволяли визначити найкращого.

З тридцяти двох команд у фінал Кубку області вийшли Сарненський «Маяк» та Рівне нська «Славія». Клуби приїхали до Березного з серйозними намірами та цілями. Змагалися не лише полі, а й на глядацьких трибунах, де фани обох команд викрикували гасла в підтримку своїх клубів.

Поєдинок виявився важким для обох команд. Хоча у першому таймі було кілька небезпечних моментів, однак, вразити ворота суперника не спромоглася жодна з команд. Після перерви, у другій половині зустрічі «Славія» частково перехопила ініціативу в свої руки, але і в другому таймі глядачі все одно не побачили голів. Після короткої перерви, арбітри додали іще два коротких тайми. Тренери обох команд активно проводили заміну гравців задля підвищення боєздатності, але і в додатковий час рахунок не було відкрито. Після цього, переможця визначали за допомогою серії післяматчевих пенальті, яка розтягнулася аж на сім спроб. Досвід та удача була на боці Рівне нської «Славії», яка і виборола перемогу та стала володарем кубку Рівне нської області.

Поки обидві команди ідуть на заслужений відпочинок, після якого, наприкінці серпня продовжать свої виступи у обласному футбольному чемпіонаті.