У Квасилові є "танкова" дорога. Так місцеві водії називають 60 метрів шляху за залізничним переїздом. Порівняно короткий відрізок вибоїн та ям робить проїзд майже неможливим. А після дощу там взагалі утворюється озеро. Проїхатися "танковою" дорогою спробувала й наша знімальна група.

Десять хвилин доводиться долати 60 метрів шляху вулицею Першого травня у Квасилові. Частина дороги за залізничним переїздом - суцільні ями, вибоїни та каміння.

Водії називають цю частину дороги танковою. Бо пройти без ушкоджень тут може хіба важка техніка. Маршрутки цей відрізок час від часу взагалі об'їжджають.

Ділянку дороги все ж інколи ремонтували, кажуть місцеві мешканці. Але неякісно. Не допомагають і звернення до місцевих чиновників.

Дорога була безгосподарною, розповідає квасилівський селищний голова Дмитро Крет. Три роки Квасилів і Здолбунів не могли зрозуміти, кому належить ця ділянка шляху. Тому й не ремонтували його. Проблема вирішилася цьогоріч. На свій баланс аварійну вулицю взяли квасилівчани.

Обіцяє зробити її за всіма будівельними правилами. в тому числі і встановити водовідвід. А здолбунівчани, у свою чергу, мають відремонтувати міст.