Рівненського фотомитця Сергія Бусленка у Міжнародній Федерації фотомистецтва FIAP визнали майстром фотографії. Він став першим і поки що єдиним в Україні, кому присвоїли таке звання. Та це не єдині перемоги рівнян-фотохудожників.

Сергій Бусленко показує світлини, за які йому присвоїли майстра фотографії у Міжнародній Федерації фотомистецтва. Це підводна зйомка. Тут і нещодавні фотографії, є й ті, що митець знімав ще 2 десятки років тому. Найкраще, каже, працювалося в Криму.

Звання майстра фотографії, чи ж бо МFIAP - найвище у федерації. Сергій Бусленко став першим в Україні, хто його отримав. Та на досягнутому фотохудожник зупинятися не збирається.

Це не єдині перемоги рівненських фотомитців. Днями Україна ще й збагатилася Заслуженими художниками FIAPу. Ними стали Олександр Ковшун та Олег Жилін. Цьому передували, розповідають, клопітка робота, тисячі знімків, а ще десятки міжнародних конкурсів.

Та це того варте, певні митці. Адже коли фотографії визнають у світі - це не тільки додає впевненості в собі, а й підвищує імідж України та Рівного зокрема.

Нині фотохудожники працюють над новими проектами, щоб невдовзі знову потішити рівнян своїми фотовиставками та черговими перемогами.