170 років минуло від дня народження композитора Миколи Лисенка. Саме творчості цієї визначної постаті був присвячений концерт у Залі камерної та органної музики. Рівненська обласна філармонія із пам'яттю про відомого музиканта завершила черговий концертний сезон.

Концертний сезон 2011-2012 був ювілейним. Спільно із ним відсвяткували і 25-річчя зали камерної і органної музики. У філармонії, розповідають, цей сезон був успішним. За його період провели понад півсотні концертів. Концертне життя сягнуло максимуму і вивели філармонію на міжнародний рівень.

Особливість нинішнього закриття сезону у тому, що концерт побудований виключно на творчості Миколи Лисенка. Родзинкою програми стала кантата "Б'ють пороги".

Заключний концерт сезону у філармонії привернув увагу не тільки рівнян. До бабусі Надії Олександрівни приїхали онуки із Москви та усією сім'єю прийшли насолодитися музикою. Сама Надія Олександрівна розповідає: попри те, що хворіє, й собі відмовити у такому задоволенні не змогла.

Молодше покоління теж не байдуже до "високого".

Відкриття нового концертного сезону обласної філармонії заплановане на жовтень. І хоча щойно закритий дирекція вважає надзвичайно успішним, у новому сподівається на ще більшу увагу публіки.