На Рівненщині водій ЛуАЗу збив пішохода і втік. Дорожньо-транспортна пригода сталася учора в місті Дубно.

Про подію медики дізналися від місцевого мешканця 37-річного Анатолія, який звернувся у лікарню із закритим переломом ребер. Чоловіка одразу ж госпіталізували у травматологічне відділення Дубенської міської лікарні.

За попередніми даними, водій “Волинянки” зачепив пішохода, коли той йшов обабіч проїзної частини. Спершу потерпілий жодних нарікань на самопочуття не висловив. А після звернення Анатолія до лікарні правоохоронці розшукали і водія, бо обоє, виявляється на час ДТП були у нетверезому стані.

Керування напідпитку, нехтування правилами дорожнього руху: перевищення швидкості та безпечність на дорозі - ось основні причини аварій, що сталися останнім часом на дорогах області. Почастішали аварії за участю водіїв двоколісних транспортних засобів, констатують у Державтоінспекції. З початку червня в області трапилось 15 дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв велосипедів, мопедів та мотоциклів.

Тому державтоінспектори вкотре закликають водіїв двоколісних транспортних засобів, сідаючи за кермо мопеду, мотоциклу не забувати про шоломи. Нагадують про необхідність обладнання мопедів та велосипедів звуковим сигналом та світлоповертачами. А головне, бути на дорозі обережними та дисциплінованими.