Молоді активні рівняни отримали новий майданчик для спілкування: молодіжна організація Смарт Піпл спільно з Українською асоціацією маркетингу започаткували освітньо-просвітницький проект Смарт мітінгс. У перекладі з англійської - розумні зустрічі. Відомі рівняни у неформальній обстановці ділитимуться власним досвідом з тими, хто прагне досягти успіху і знайти своє гідне місце у житті. Гостем першої зустрічі став рівненський видавець Віктор Данилов, а темою - "Двадцять років у медіа-бізнесі".

Двадцять років тому молодий підприємець Віктор Данилов вирішив створити у Рівному першу газету приватних оголошень. Проект під назвою "ОГО" виявився успішним і розвинувся у потужний медіа-бізнес, який розвивався і розвивається разом із становленням незалежної України та розвитком ринку. Чи легко це - бути видавцем у Рівному; як формувати команду і шукати партнерів; з чого взагалі варто починати молодій людині, яка прагне створити бізнес - про все це Віктор Данилов спілкувався з учасниками зустрічі. Не загальні фрази про успіх, а цифри, факти і приклади; не лекція, а живий невимушений діалог - такий формат розмови присутнім прийшовся до душі.

Активні студенти, молоді підприємці та громадські діячі - ось основна аудиторія "Розумних зустрічей". Організатори проекту прагнуть, аби досвід гостей та неформальне спілкування між собою допомогли присутнім у реалізації власних задумів.

Зустріч, розрахована на годину, тривала довше - молодь довго не відпускала гостя. Віктору Данилову спілкування також припало до душі.

У майбутньому Смарт Мітінгс проводитимуть двічі на місяць. І, можливо, з часом хтось із сьогоднішніх слухачів також розповідатиме майбутнім учасникам "Розумних зустрічей" про історію успіху власної справи.