П'ять днів без електрики живуть мешканці будинку на Соборній, 275 у Рівному. Ще в неділю зранку на шостому поверсі багатоповерхівки сталася пожежа, від якої постраждала електромережа. Відтоді люди там живуть без світла і просять про допомогу.

Зранку в неділю мешканці будинку на вулиці Соборна, 275 прокинулися від запаху їдкого диму у себе в квартирах. Як тільки вийшли в коридор одразу з'ясували причину. В одному з помешкань вирувало полум'я.

Хто винен в пожежі і чому вона почалася - поки з'ясовується, але людям від того не легше. Вони п'ять днів живуть без електроенергії.

Будинок по вулиці Соборній, 275 — об'єднання співвласників багатоквартирних будинків "Прометей". Його голова Людмила Андрошулік розповідає, має укладений договір з "Рівне обленерго", яке начебто має обслуговувати їхній будинок. Але до начальника Рівне нської комерційної дільниці Юрія Конобєєва її не пустили.

В свою чергу начальник Рівне нської комерційної дільниці Юрій Конобєєв повідомив, що про пожежу в будинку дізнався від знімальної групи "Першого місцевого" і одразу ж відправив туди своїх працівників, а вчора зранку був у плановому відрядженні, тому фізично не міг приймати людей.

В підтвердження своїх слів Юрій Конобєєв показує документи з підписом голови ОСББ, де написано, що АЕС "Рівне обленерго" не несе відповідальності за внутрішньобудинкові мережі.