У Рівному водій “Опеля” збив двох велосипедистів, один з них – загинув на місці. Аварія сталася на вулиці Чорновола, близько 11 вечора. 30-річний Ігор, мешканець сусіднього міста Здолбунів, кермував автомобілем OPEL VIVARO, обганяючи іншу автівку, виїхав на зустрічну смугу. Там і збив двох велосипедистів, які їхали навпроти.

Від удару обох хлопців відкинуло на 30 метрів, 23-річний Руслан Ахунжанов зіткнення лоб в лоб не пережив, він загинув на місці аварії. Його товариша, 21-річного Павла із рваними ранами гомілки доправили у травматологію. Його життю нині нічого не загрожує.

Третього велосипедиста - Артема, госпіталізовувати не довелося. Хлопцеві пошкодило руку. Каже, із друзями ще завидна повертались із водойми, що в сусідньому Здолбунові. Хлопець ще в шоковому стані від пережитого – переконує, їхали за всіма правилами, коли легковик вилетів у них.

Хлопець оговтується та разом із друзями допомагає з організацією похоронів Руслана, який жив тільки з мамою і був єдиним годувальником сім’ї. Він був рок-музикантом та просто талановитою людиною.

Попередньо відомо, що на час ДТП водій Опеля, був тверезим. Чому він вилетів на зустрічну смугу, де збив трьох велосипедистів, встановить слідство.