Модельне агентство «Панна» відсвяткувало випускний. Сорок дівчат отримали дипломи та різні титули, на кшталт "Міні-міс фотомодель 2012", "Юна міс вишуканість", "Міні-міс грація". Найкращі випускниці у трьох вікових групах отримали корони переможниць.

Ось ці красиві леді, ще досить юні, але вже мають почесне звання - модель.

Сьогодні у них випускний. До цього дня дівчата готувалися упродовж року: вивчали хореографічні композиції, пісні, грали на фортепіано та читали вірші. Усе це презентували у конкурсі талантів. Юні моделі випробували себе й у ролі дизайнерів. Спеціально для першого креативного виходу дівчата виготовили собі вбрання з підручних матеріалів – газет, фольги, пакетів для сміття.

Підтримати конкурсанток завітали їхні батьки, рідні та друзі.

Цілий шквал емоцій у присутніх викликав вихід старшої групи моделей в купальниках. Крім конкурсанток, гостей свята порадували і творчі колективи - сучасними танцями та віденським вальсом. Найголовніші звання для конкурсанток Міні міс випускниця, Юна міс випускниця та Міс випускниця визначали у трьох вікових категоріях, від 6 до 18 років, за оплесками присутніх. Результати для учасниць стали повною несподіванкою.

До нагородження юних моделей долучилися і партнери агентства «Панна». Визначення переможців та призначення титулів залежало не лише від оцінки журі.

Кожна з випускниць отримала стрічку з титулом і подарунки від спонсорів свята.

Зупинятись на досягнутому не збираються. Агентство «Панна» обіцяє поповнювати індустрію моди новими обличчями. А випускниці планують надалі працювати над своїм професійним зростанням.