Вже четвертий рік мешканці будинку по вулиці Гагаріна,63 у Рівному борються з водою. Всі звернення людей як до працівників ЖКП так і до міських чиновників не принесли результату. Допомогти мешканцям квартири ніхто не може.

Як тільки закапає з неба, у рівнянки Стефанії Черняєвої починає капати зі стелі. Вона виливає воду з відра, робити це 76-річній пенсіонерці кожного дня стає все важче і важче. Як тільки замінить миски порожніми — йде до кабінетів чи то чиновників, чи то до жеку, який обслуговує її будинок. Однак, чотири роки таких походів результату не принесли.

Після того, як у новинах жінка побачила обвал будинок у Луцьку — почала боятися і за своє життя. Каже, з п'ятиповерхівкою, в якій проживає, може статися таке саме.

Більше місяця тому жінка отримала листа за підписом начальника міського управління житлово-комунального господарства Івана Геми, в якому повідомлялося про те, що її проблему вирішать найближчим часом. В свою чергу головний комунальник Рівного запевняє, що про проблему знає, і вона вирішується.

Коли проектна організація зробить технічне заключення - поки невідомо. А тим часом дах у бабці Стефанії і далі продовжує текти.