У Рівному відламався шматок дев'ятиповерхівки. Надзвичайна подія сталася на Соборній, 257. Там частково зруйнувалися бетонні аварійно-пожежні сходи, розташовані на зовнішній стіні будівлі. На щастя, люди не постраждали. Водночас тамтешні мешканці переконують: те, що сталося - закономірність, адже будинок давно потребує ремонту.

Те, що один із бетонних сходових маршів пожежної драбини на Соборній, 257 тримається на чесному слові, напередодні виявили працівники приватного ЖКП, котре обслуговує будинок. Про знахідку одразу повідомили рятувальникам. Ті позичили на Азоті техніку і прибули на ліквідацію небезпеки.

Кілька годин обрізали арматуру, а тоді краном опустили бетонну плиту на землю.

По-своєму відреагували на ситуацію і міські чиновники.

У тому чия вина в інциденті, який лише дивом обійшовся без жертв, заступник міського голови не сумнівається.

І винуватця, і причину обвалу бетонних сходів знають і мешканці. Кажуть, попри те, що будинок не старий. проблем у ньому не бракує.

А "Рівне агробуд", на чиєму балансі перебуває будинок, усі проблеми ігнорує - бідкаються мешканці. Отримати коментар керівника цієї організації Сергія Новосада не вдалося - за жодним із робочих телефонів "Рівне агробуду" упродовж дня ніхто не відповів. Тим часом мешканці Соборної, 257 прогнозують своєму будинкові нові напасті: кажуть ось-ось впадуть пожежні сходи й з іншого боку будівлі, а через підмитий фундамент завалитися можуть і вже нині потріскані стіни. Та в кого ще просити допомоги люди вже не знають.