У Рівному відсвяткували День батька! Вітали татусів у Парку культури та відпочинку, однак відпочивати та розслаблятися їм не доводилось. Батьки змагалися у різноманітних конкурсах - наввипередки їздили на мініавтомобілях, брали участь в параді дитячих візочків, а ще разом зі своїми малюками змагалися у "Веселих повзунах".

У Парку культури та відпочинку зібралися охочі подивитися на "ПДВ", себто Парад дитячих візочків. Цей конкурс в Рівному проводять вперше. І попри те, що учасників в ньому не багато - стилізовані візочки найрізноманітніші: сім'я тата Карло та Бедриків, корабель, літак, є коляски і в українському стилі.

За підсумками конкурсу перемогла родина Ханенків. Вони виготовили автомобіль майбутнього президента. Головному переможцю Данилку в такому візочку сидіти до вподоби, кажуть батьки.

Парад дитячих візочків влаштували спеціально до Дня батька. Однак тільки цим конкурсом святкування не завершилось. Поки діти малювали "подарунок татусеві", самі батьки ганяли наввипередки на мініавтомобілях...

Змагалися за звання "супертата" та дивилися святковий концерт...

І звичайно доглядали за своєю малечею. Певні, свято вдалося.

Чимало емоцій викликав конкурс "Веселі повзуни". Аби зацікавити малюків, батьки використовували чи не всі підручні засоби.

Найспритнішою у фінальному "заповзі" стала одинадцятимісячна Влада Кичан.

Організатори День батька планують святкувати і надалі.

А щоб проявити себе якнайкраще наступного року, татусі вже можуть починати тренування.