Напередодні Трійці дубенчани тішилися чорними черешнями.На центральній площі Дубна відбувся концерт відомого українського гурту "Чорні черешні, які вже понад чверть століття радують шанувальників своєю творчістю. Чорночерешньову любов до Дубна музиканти висловили просто неба.

Концерт “Чорних черешень” розпочинається з пісні Олександра Смика про Волинь. Сьогодні гурт, якому майже чверть століття, найчастіше можна почути саме у Луцьку. Проте, Дубно — було і залишається особливою сторінкою у творчій біографії колективу.

На концерт “черешень” чимало дубенчан прийшло разом із сім'ями. Очільник району, який і подарував землякам святковий концерт, також — у колі рідних.

Для лідера “Чорних черешень” ці червневі дні — особливі не лише через побачення з містом, де розпочиналось творче становлення: днями Юрій Поліщук отримуватиме у столиці почесне звання — він став заслуженим діячем естрадного мистецтва України.

Незалежно від звань і посад, у вечір перед святом Трійці усі дубенчани, що завітали на концерт, отримали щедру порцію гарної української музики і позитивного настрою.