"Піккардійська терція" готується до свого 20-річчя. Напередодні хлопці дали концерт у Рівному, як і обіцяли торік, де, з-поміж іншого, виконали свою нову пісню. На сам ювілей гурту вокалісти секстету пообіцяли ще більше подарунків. Нагадаю, вперше вокальна формація з'явилася на сцені восени 92-го, відтоді не припиняючи гастролей Україною та світом.

"Піккардійська терція" знову у Рівному. Цього разу сикстет приїхав із промоконцертом. Вони готуються до свого 20-річчя на сцені. Кажуть: за два десятки років змінилися і здобулИ гарний досвід.

За плечима уже давно носять і затемнені окуляри. У них виступали на своїх перших концертах. Тоді глядачів соромилися.

Їхні прихильники - від школярів до пенсіонерів. Нової зустрічі чекали цілий рік від минулого квітня. На квитках не економили.

Вони досі хвилюються перед виходом до глядачів. Завжди кажуть: "З Богом". Хрестяться, а тоді йдуть співати.

За півтори години на сцені вони співали давно улюблені публікою пісні, а ще подарували нову. Зараз працюють і над новим диском, до осені обіцяють записати трибьют-альбом. Там пісні "Піккардійської терції" співатимуть їхні друзі.

Їх запросять на концерт до Львівської опери у день свого народження 24 вересня, а за 5 днів - до палацу "Україна" у Києві. Чекають і на приїзд колег із Німеччини. Вони повернУть срібне кліше однієї гривні. Сувенір "Піккардійцям" на 15-річчя подарував банк. Згодом директор відділення віддарував його західнішим сусідам із умовою.

Шанувальники колективу, які прийшли на концерт у Рівному, сподіваються, що хлопці протримаються разом і тішитимуть свою вдячну публіку ще не один десяток років.