У суботу в Рівному відзначили "День велосипедиста" велопробігом. Протягом кількох годин центром міста курсували не автомобілі, а лише екотранспорту. Сотні людей на велосипедах зібралися в одному місці. А меломани отримали можливість послухати живий виступ гурту "ОтВінта" та стати героями нового кліпу.

Велодень у Рівному стартував у суботу о 10 ранку на майдані Незалежності. Потихеньку велосипедисти-ентузіасти під’їжджали для реєстрації. Центр міста за якихось півгодини перетворився на мурашник лише з велосипедистів. Приїжджали цілими сім’ями, щоб прийняти участь у велопробізі та провести час у колі друзів.

Велопробіг стартував з Майдану Незалежності і курсував вулицями Чорновола-Бандери-Чернишова-Дубенська-Соборна і за 30 хвилин закінчився знову ж таки на майдані. Цьогоріч охочих приєднатися до святкування "Дня велосипедиста" відгукнулося близько восьми сотень людей, чим перевершили минулорічний рекорд. Організатори акції «Рівно їхати вільно дихати», гурт "ОтВінта" підтримали велоактивістів Рівного і самі пересіли з чотирьох на два колеса. Музиканти також скористалися можливістю і зняли кліп на пісню "У мене між ногами "Україна"

Дивували присутні і доволі незвичним двоколісним транспортом. Побачити можна було і маленькі, які можна скласти в сумку, і вінтажні, призначені для справжніх панянок. Найтерплячіші, після велопробігу, насолоджувались живим виступом гурту "ОтВінта".