16 дерев'яних будинків, ціною від 200 гривень сьогодні реалізували з аукціону у Рівному. понад півсотні екологічно чистих котеджів під черепицею, з мансардами та терасами, виготовили рівненські школярі для білочок. Частину їх вже розвісили у міському парку, 17 відправиться у зоопарк. Так фінішувала акція "Будиночок для білки".

Денис очам своїм не вірить - його більчатник - серед лотів. Хлопцю найбільше до душі працювати саме з деревом, хоч має безліч захоплень.

Виготовили рівненські школярі 56 будиночків для білок. Тим, що мешкають у парку, припало 20 з лишком більчатників. Буде у чому жити і зоопарківським білочкам. Хатинки хоч і прості, зате виконані за всіма правилами.

Ті, що декоровані, - пішли з молотка. За 16 хатинок освітяни вторгували понад 4 тисячі гривень - гроші підуть на підручні матеріали для уроків трудового навчання. Пан Сергій за хатинку заплатив найбільше - 350 гривень. Обіцяє віддати її Рівне нському зоопарку.

Купила на аукціоні більчатник і заступниця міського голови Галина Кульчинська. Вона й ініціювала акцію, каже, щоб старшокласники відчули свою значимість та змогли заробити.

За трудолюбивість школярі отримали запрошення на атракціони парку та зоопарку. Тим часом молодші учні закликають звірят у нове житло.