Їхні погляди не по-дитячому серйозні, а усмішки все ж наївно щирі. Діти-сироти стали героями благодійної фотовиставки "Шукаю родину", що відкрилась у Злата Плазі. Молоді фотографи знімали вихованців Рівненського притулку для дітей та Олександріївської школи-інтернату. Результатом стало відкриття виставки, хоча організовували дійство в першу чергу для того, щоб подарувати шанс діткам-сиротам віднайти справжню сім'ю.

Андрійко із Олександрійської школи-інтернату роздивляється власну світлину. Пригадує тоой урок географії, каже вже збирався записувати домашнє завдання, коли до них завітали фотографи клубу "Простір фото". Каже, трішки позував, але на світлині вийшов зовсім іншим.

Позувати на камеру хоче і 11-річна Тамара, бо мріє про кар'єру співачки.

Тож уважно слухала фотографів.

Віталій Філімонов називає Тамару - моделькою. З інтернату привіз понад півтисячі знімків. Під час фотографування, каже, намагався не відволікати діток і фіксував почуття.

На кожній із 36-ти світлин емоції та сюжети різні.Та об'єднує їх героїв одне- усі вони потребують справжньої сім'ї.

Приурочили виставку до Дня захисту дітей. Тож заглянути в очі сиротам, перейнятись їх буднями можна буде у "Фарватері істин" аж до 17 червня. Процес самої фотозйомки надихнув дітей на мрії про майбутнє.