18 травня на рівненському мототреці відбувся Кубок Міського голови зі спідвею. У змаганнях взяли участь спортсмени з Польщі, Латвії, Болгарії та України. А задля більшої інтриги турнір розіграли у форматі Гран-Прі, з двома півфіналами та фіналом.

18 травня на мототреці розігрувався Кубок Міського голови зі спідвею У змаганнях взяли участь спортсмени з Польщі, Латвії, Болгарії та України. А задля більшої інтриги турнір розігрували у форматі Гран-Прі, з двома півфіналами та фіналом. Через дводенні опади, доріжку рівненського мототреку було дуже важко підготувати, і тому досить часто гонщики допускали падіння. А розпочалися вони вже з перших заїздів. Кондратюк, Плєшаков, Гируцький та Андрій Кобрин, який мав всі шанси потрапити до півфіналів, спробували на міцність доріжку треку. Червоноградець, який показав найкращий час гонки, саме через падіння гонку продовжити не зміг.

Після таких подій організаторам довелось добряче попрацювати технікою, аби змагання продовжились у спортивній боротьбі. І все йшло чудово аж до десятого заїзду, у якому через неуважність судді, який вчасно не зупинив заїзд, на доріжці опинився Станіслав Мельничук. Проте мужній спортсмен знайшов в собі сили аби продовжити боротьбу і у підсумку дістався півфіналу.

У наступних стартах вже чітко вимальовувалася картина півфіналів. А за підсумками основної серії три спортсмени набрали по тринадцять очок, Гируцький, Цуканов та Бородай. Олександру вдалося вийти і до фіналу, але там він був лише третім.

Перший з півфіналів став окрасою гонки. Ремпала та Гируцький постійно обганяли один одного, а лінію фінішу поляк подолав, вилетівши з сідла мотоцикла. Такої розвязки не сподівався ніхто. Проте польський гонщик через погане самопочуття у фіналі участі не взяв.

Фінал же кубку, через затримки на підготовку доріжки, проходив у цілковитій темряві. В таких умовах досвід взяв своє і перемогу здобув Станіслав Бужа. Друге місце за Кирилом Цукановим, о третє у Олександра Бородая

25 травня рівенський МІР має презентувати свою команду на треці у Вознесенську.