Комунальну послугу члени міськвиконвому відокремили ще у грудні, утім дію рішення відтермінували до прийняття побудинкових тарифів. Відтак, сьогоднішнім своїм рішення відновили дію вже раніше прийнятого.

Відтепер рівняни отримуватимуть на одну квитанцію більше — за вивезення побутових відходів. Відповідне рішення міськвиконком прийняв ще кілька місяців тому, однак діяти воно почне вже згодом. А щоб частина рівнян восени мала опалення житла члени міськвиконокому прийняли ще одне рішення. КП "Теплотранссервіс" попросило уточнити перелік нежитлових приміщень, а саме двох котелень, без чого підприємство не зможе отримати ліцензію на надання послуг.

Не через упущення на місцях, а відсутність грошей і вакцини у столиці Рівне минулоріч не виконало план по щепленнях.

Місто не зможе взяти на себе фінансування закупівлі вакцин, зазначив секретар міськради Андрій Грещук. Тим паче, що бюджет Рівного виконується "з натяжкою". З метою економії працівники бюджетної сфери беруть відпустки за власний рахунок, але не примусово, переконує головуючий.

Без коментарів лишилось і питання величини премій мера і його заступників. Але рішення про преміювання члени виконкому традиційно підтримали.