У Благодійному марафоні "З вірою в майбутнє" зібрали більше 30 тисяч гривень. Нагадаю, протягом десяти днів у Рівненському Палаці дітей та молоді щодня проходили концерти, вистави , аукціони - так вихованці Палацу прагнули морально та матеріально підтримати тих, хто цього потребує.

По 4 тисячі гривень отримали випускники Палацу дітей та молоді, учасники Благодійного марафону "З вірою в майбутнє" Настя Турчин та Сергій Дорош. Ще на дві тисячі їх потішили подарунками. Марафонці згадують найемоційніші моменти.

Дякує колективу Палацу за підтримку і бабуся Насті Турчин.

Подарунків більш як на півтори тисячі гривень на кожного отримали і троє учнів реабілітаційного центру "Особлива дитина".

Ще матеріальну допомогу отримали двоє соціально-незахищених дітей - вихованців Палацу, частину коштів віддали на будівництво притулку для тварин. Також сертифікат на придбання ліків передали онкогематологічному відділенню обласної дитячої лікарні. Щоправда представники останньої, на жоден захід марафону не завітали.

Загалом же, за час марафону, Палац відвідали майже 8 тисяч глядачів, які наслоджуючись дійством на сцені, заодно долучилися до благодійності.