"Сходинками до олімпу" піднялися вихованці 12 школи. Найкращих з них сьогодні нагородили на шкільному святі вшанування обдарованих дітей. Учнів вітали місцеві чиновники та народні депутати. На шкільному святі побувала Олена Семенович.

Найкращих учнів 12 школи сьогодні вітали перші люди міста. Адже тут навчається найбільше обдарованих дітей, переможців та призерів олімпіад, та конкурсів. Успіхам школярів радіють і вчителі і батьки. Голова піклувальної ради школи запевняє - визнання дітей на міському рівні стимулює їх до наступних звершень.

Сьогодні усі обдаровані школярі отримали дипломи, подяки та медалі. Особливе вітання винагороду учням підготував народний депутат України Віктор Матчук. Каже своїй рідній школі щороку пропонує цікаві ідеї. Відтак вже восьмого травня 43 дитини поїдуть на екскурсію до Києва.

Юні обдарування такій винагороді також раді. Адже після напруженої річної роботи над підручниками - поїздка розслабляє, та відволікає від навчання.

Програму поїздки до столиці обирали самі діти. Вони відвідають Ботанічний сад, політехнічний музей, та побачать визначні пам'ятки столиці.