Він розташований на дорозі Київ – Чоп та ділить навпіл село Крупець у Радивилівському районі. Лише за останній рік тут загинули три пішоходи. Люди переконані: всьому вина – неосвітлена дорога.

Ось ці стовпи, які мали б освітлювати дорогу, встановили тут ще минулого року. Але досі вони так і не засвітилися. Як і світлофор, який мав би регулювати рух транспорту та пішоходів. Увімкнули його, кажуть селяни, лише одного разу.

Більшість місцевих селян за транспорт використовує велосипеди. Щодоби цей перехід вони перетинають сотні разів. Але справа це доволі небезпечна, - жаліються люди. Особливо в темну пору доби – тоді дорога стає особливо небезпечною.

Саме погане освітлення, кажуть у відділі ДАІ, одна з головних причин загибелі пішоходів на Рівне нщині . Люди, навіть у темну пору добу, часто не хочуть помічати авто, а водії – не встигають реагувати, особливо, якщо перевищили швидкість.

В автодорозі обіцяють: дорогу таки освітять і вже найближчим часом. Мовляв, усе буде готово до чемпіонату Європи, який почнеться в Україні вже наступного місяця. Але за освітлення треба платити, - пояснюють в автодорі. А на це часто грошей немає.

На обіцяне освітлення люди в селі Крупець згодні чекати, але лише до Євро. Якщо ж і в червні ситуація не зміниться, селяни обіцяють вдатись до радикальніших дій та перекрити трасу. Інакше, застерігають люди, тут загине ще не одна людина.