У Національному університеті водного господарства та природокористування пройшла міжнародна наукова конференція. Розумні студенти та магістранти намагалися вразити один одного тільки знаннями та інноваційними проектами. Досвідом ділилися спудеї Росії, Білорусі та Болгарії.

Наталя Поважук - студентка магістратури Національного університету водного господарства та природокористування. Сьогодні на науковій конференції дівчина виголошуватиме доповідь. Наталя каже, такі зібрання студентам лише на користь, адже конференція проходить на міжнародному рівні.

До наукової конференції долучилися студенти з Росії, Білорусі, Болгарії та низки українських міст.

Водний університет з болгарським технічним співпрацюють не перший рік - за обміном рівненські студенти їздили до Варни. Нині планують створити спільну магістратуру та видаватимуть диплом європейського зразка.

Міжнародну наукову студентську конференцію на факультеті менеджменту проводять вперше, до цього вона носила загальноукраїнський характер.

Організувати таку ж конференцію у Національному університеті водного господарства та природокористування планують і наступного року. До того ж, хочуть запросити науковців і з більшої кількості країн.