Ще один мітинг відбувався нині на Майдані Незалежності у Рівному. Там сотня підприємців з північних районів області протестували проти незаконних на їхню думку дій чиновників податкової адміністрації.

З плакатами та транспарантами в руках мешканці північних районів Рівне нської області вимагають справедливості. Відстоюють своє право займатися підприємницькою діяльністю. Конфлікт розпочався з обшуку в одного з місцевих бізнесменів Анатолія Полюховича. Чоловік стверджує, що одного дня 30 працівників податкової міліції увірвались до нього додому з автоматами. Підприємець Анатолій Полюхович займається продажем ягід та грибів, і з ним працює ще приблизно 40 людей. Чоловік стверджує, що проблеми з податковою почалися восени, підприємці стали жалітися, що податкова їх залякує.

Люди кажуть, писали в усі інстанції, але правди ніде не можуть добитися тому і вийшли на протест, мовляв свавілля податкової міліції перейшло усі межі. В свою чергу у податковій міліції пояснють збиратися на мітинги це право гарантоване конституцією України, а всі закиди про неправомірність дій податківців відкидають. Хто правий в цій ситуації буде з'ясовувати суд.