Мистецький проект "Азбука" львівської художниці та мистецтвознавця Галини Хорунжої експонують у Рівному. Це перша персональна виставка майстрині, побачити її можна в арт-кав'ярні "Сальвадор Далі".

Для відомої львівської художниці та мистецтвознавця Галини Хорунжої це перша персональна виставка. До цього її роботи можна було побачити на виставках з різними художниками не лише в багатьох містах України, але й в Польщі та Росії. Майстриня працює викладачем у Львівській національній академії мистецтв, тому, каже, її роботи містять поєднання, як теорії так і практики.

Більшість картин, які представлені на виставці, створені спеціально для рівненського глядача. Головні герої полотен - також художники та друзі Галини Хорунжої.

Відвідувачам виставка сподобалась. Кажуть живописні твори розкривають водночас прості і складні моменти звичайного людського буття.

Кожна робота Галини Хорунжої є своєрідною літерою, знаком, що створює певний образ і наповнює його символічним змістом. Тому і проект має назву "Азбука".