Скандал через парковки. Рейд групи депутатів міської ради, які вирішили перевірити чи беруть плату за паркування автомобілів після постанови Кабінету міністрів України та заборони рівненського міськвиконкому, закінчився приїздом патрульно-постової служби та словесною перепалкою з головним комунальником міста.

У Рівному продовжують брати гроші з водіїв за паркування автомобілів, стверджує група депутатів міської ради. Кажуть, об'їхавши декілька парковок, їм вдалося зловити на гарячому працівника ЖКП "Галузеве", який вимагав гроші за паркування автомобілів.

Такі дії, переконані депутати — шахрайство. Тому викликали міліцію. Розібратися на місце прибув і начальник міського управління житлово-комунального господарства.

Іван Гема каже, депутати спровокували паркувальника начебто самі, запропонувавши йому гроші як подяку.

Натомість депутат рівненської міської ради Олександ Лащук переконує, паркувальники збирали кошти за вказівкою саме Івана Геми.

Також Олександр Лащук повідомив, що в словесній перепалці Іван Гема його образив, за що депутат буде подавати до суду та вимагати звільнення начальника житлово-комунального господарства міста з займаної посади.