На виїзді із Рівного легковик зіткнувся із та вантажівкою. Є загиблі та виникла загроза загоряння та вибуху небезпечних речовин. Саме за такою легендою сьогодні відточували свої дії місцеві рятувальники. На місце виїхали усі оперативні служби міста. Так вони готуються до можливих катастроф на трасі Київ-Чоп під час "Євро-2012".

Аварія умовна - ліквідатори - справжні. Державтоінспекція перекриває місце зіткнення вантажівки, легковика та автобуса. Контролюють все охоронці громадського порядку. За лічені хвилини вже прибувають пожежно-рятувальні служби області. Роботу ускладнює загроза вибуху автобуса та легковика, з пошкоджених баків яких витікає пальне. Можливий також витік аміаку із вантажівки.

Поряд працює інша група, яка розрізає автомобіль, в якому затисло пасажирів. Тим часом група радіаційно-хімічного захисту водяною завісою покриває розгерметизовані бочки із аміаком, аби не розповсюджувались його випари. На місце ДТП прибувають медики, які розподіляють потерпілих за ступенем важкості отриманих травм.

Загалом до навчання залучили майже чотири десятки рятувальників, 6 екіпажів управління внутрішніх справ, Державтоінспекції та дві карети "швидкої". Вже за 15 хвилин аварію ліквідували і на трасі Київ-Чоп відновили дорожній рух.