Свято "Сонечка та посмішок" сьогодні порадувало пацієнтів Рівненської обласної дитячої лікарні. Організатори приготували не лише веселі конкурси та казочку, а й подарунки. З поміж них книги, які збирали в рамках проведення благодійної акції "Подаруй книгу дітям" у дитяче відділення онкогематології. Свято відвідали і наші журналісти.

Нині у відділенні онкогематології лікується 12 діток. Саме для них і влаштували акцію "Подаруй книгу дітям" агенство моделей спільно з журналом ARTmodels. Акція стартувала місяць тому, за цей період зібрали понад сотню книг від небайдужих рівнян.

Однак згодом вирішили не просто подарувати дітям зібрані книги, а й влаштувати справжнє свято для малечі, яка у ці святкові дні перебуває у лікарні.

Казкові герої свята привітали діток, погралися у цікаві ігри, і влаштували справжнісінький концерт. Медики також радіють такій співпраці з благодійниками. Кажуть, так маленькі пацієнти швидше одужують.

Весела казочка про сонечко порадувала діток та їх батьків.

Організатори свята переконані, їх добра справа розважить малечу, і вже на Великдень вони обов'язково повернуться додому.