У Рівному знову народилася трійня. Лікарі перинатального центру вже кілька місяців спостерігали за рівнянкою, яка виношувала немовлят. Відтак у пологовому вона стала майже рідною. Нині за первонародженими дівчатками доглядають усім колективом.

І знову потрійне щастя в Обласному перинатальному центрі. Молода матуся кілька місяців перебувала під пильним наглядом фахівців у стінах пологового. Лікарі переконують багатоплідна вагітність завжди потребує особливих умов виношування. Тому таких пацієнток завжди готові приймати з усієї області.

Нині у відділені інтенсивної терапії новонароджених п'ятеро немовлят. Трійня, запевняють медики, у надійних руках, адже поруч з цими дівчатками є й більш недоношені малята вагою до одного кілограма. Однак поспішних прогнозів щодо стану малюків не роблять.

Фахівці кажуть роблять усе можливе для немовлят. У Перинатальному центрі є все необхідне. Очільник Рівного запевнив молоду родину також підтримають.

Попередня трійня, яка народилася також у перинатальному центрі на початку березня, нині почувається добре, розповіла нам матуся. Породілля разом з малятами була одразу виписана до дому, і особливого медичного нагляду не потребували. Оксана Галайчук каже, у Костополі їм пообіцяли вирішити житлове питання.