Нагадаємо, трагедія сталась у селі Немовичі Сарненського району. Загибла стала жертвою прикрої випадковості та сільського пияцтва, - кажуть у міліції. П’яний чоловік переплутав жінку, яка лежала на землі поблизу сусідського подвір’я, зі своєю співмешканкою. Протверезити її сільський п’яниця вирішив силою.

Отямився 43-річний Василь наступного ранку. Про те, що зробив напередодні, чоловік нічого не пам’ятав, - кажуть у міліції. Тож коли у колодязі виявив труп, першим ділом сповістив сусідів, а ті – повідомили міліцію.

Затриманий Василь уже не вперше стає героєм кримінальних зведень. Він уже мав 4-ри судимості – переважно, за побиття людей у нетверезому стані.

Правоохоронці зазначають: більшість тяжких злочинів на Рівне нщині скоюють після вживання алкогольних напоїв. Люди напиваються, стають неадекватними та вбивають один одного.

За вбивство Тамари, якій було лише 40 років, проти Василя порушили кримінальну справу. Суд уже заарештував чоловіка на 2 місяці. Якщо його вину доведуть у суді, за гратами він ризикує затриматись на 15 років.