Фермерів, студентів та підприємців підтримають у правових питаннях. Невдовзі на Рівненщині на повну потужність має запрацювати регіональний центр економічно-правової підтримки. Його презентували на засіданні громадської рада при Рівненській обласній адміністрації, яка прозвітувалась за квартальну роботу.

Регіональний центр економіко-правової підтримки працює в області вже з осені, але невдовзі закінчаться усі формальності, кажуть його ініціатори. Саме через те, що центр діятиме як юридична особа, він зможе співпрацювати із грантовими та громадськими організаціями. Усе заради надання консультацій з економічних, соціальних та правових питань для громадян області.

Цільова аудиторія - студенти, підприємці та фермери. Необхідну інформацію вони зможуть знайти на новому інтернет-порталі. Громадська рада тим часом звітує — за минулий квартал вони влаштували безліч обговорень та круглих столів. Серед тем - децентралізація влади, виховання молоді мистецтвом, проблеми спорту в області.

Про неминучу Пенсійну реформу люди мало що знають, кажуть експерти.

Не менш важливим виявилося питання відповіді влади на потреби інститутів суспільства. Зазвичай, на думку учасників обговорення, через відсутність реакції на критику проблеми залишаються непочутими і невирішеними.