Сьогодні пройшов фінал міського турніру за Національний кубок України з футболу Євро-2012 серед школярів. За перемогу на полі змагалися збірні 18 та 27 школи. Невдовзі команда-переможець відстоюватиме честь нашого міста на обласних змаганнях. Подробиці - далі у сюжеті.

На поле стадіону "Авангард" у футбольному поєдинку зійшлися збірні 18 та 27 школи. Нині вони на міському турнірі змагаються за Національний кубок України з футболу Євро-2012 серед школярів.

На зміну погоди протягом матчу юні футболісти не зважали. Кожна команда щодуху боролася за першість. Проте збірна 18 школи виявилися прудкішою. Забивши гол у ворота суперників команда вирвалась вперед, протримавши свою позицію до кінця матчу. Тож у міському турнірі кубок першості виборола ЗОШ №18 з рахунком 1:0.

Натомість збірна 27 школи з поразкою не згодна. Мовляв, рефері судив упереджено.

В свою чергу арбітр каже, обидві команди грали на високому рівні. Проте збірна 18 школи була більш згуртованою, це і стало основним у перемозі.

Вже 7 квітня збірна 18 школи зустрінеться у футбольному поєдинку з переможцями пари Здолбунів-Дубно. Краща команда за підсумками обласного змагання боротиметься за Національний кубок України з футболу Євро-2012 серед школярів.