Конфлікт на фабриці нетканих матеріалів у Рівному. Бригада вантажників відмовилась працювати через заборгованість по зарплатні. Люди переконують, грошей не бачили з початку Нового року. Керівництво фабрики всі звинувачення відкидає.

Вантажник Сергій працює на Рівне нській фабриці нетканих матеріалів четвертий рік. Каже, проблеми з виплатою зарплатні були і раніше, але три місяці очікувати чесно зароблені гроші ще не доводилось.

Чоловік переконує, до керівництва зверталися всією бригадою, але вже два місяці чують лише обіцянки. Незадоволені вантажники і умовами роботи. Кажуть, іноді машини грузять не чотири чоловіки, як це потрібно, а двоє, оскільки на фабрику приїжджає багато вантажного транспорту.

Керівництво фабрики нетканих матеріалів категорично заперечує невиплату зарплатні. А затримку у виплатах пояснює сезонним графіком роботи.

В підтвердження своїх слів генеральний директор фабрики показує платіжні відомості працівників, хоча каже, заробітну плату за січень вантажники отримали лише вчора.