5 титулів на 2 конкурсах вибороли рівненські красуні. Дівчата змагалися у таких конкурсах краси як "Міс Україна захід 2012" в Чернівцях, та "Принцеса України дюймовочка" в Севастополі.

Віці Сорокіній 9 років. В майбутньому дівчинка хоче бути моделлю, тож перші кроки до мрії вже робить. Віка на конкурсі краси "Принцеса України Дюймовочка" в Севастополі виборола титул "Першої принцеси". Згадує найтяжчі для неї моменти.

Разом з Вікою в конкурсі брала участь і восьмирічна Настя Понасюк. Дівчинка також до Рівного привезла титул "Маленької принцеси України Дюймовочки". Та це не єдині перемоги цього тижня для агентства "Панна". На Національному конкурсі краси "Міс Західна Україна" здолбунівчанка Олена Хамдамова стала "Першою віце-міс".

Окрім Олени ще дві красуні повернулися з конкурсу титулованими. Зокрема, Олена Опанасюк - "Міс інтернет" та Ольга Терещук "Міс фото Західна Україна". Директор агентства моделей, де навчаються дівчата, Вікторія Дембіцька каже, це вперше коли за один тиждень красуні вибороли стільки перемог.

Нині дівчата до своїх титулів вже звикли, тож морально готуються до інших конкурсів краси.